Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                                  Kirjoja joissa Selena esittää jota kuta:

 

                                  Wavelry placen velhot: taikaa ilmassa

Alex Russolla on taito kietoa isä pikkusormensa ympärille ja saada asiat sujumaan oman mielensä mukaan ? oli kyseessä sitten pinkin turkistapetin liisteröinti tai jokin muu tärkeä tehtävä. Mutta kun Alex haaveilee ilmapurjehduksesta Manhattanin yllä, isä heittäytyy hankalaksi, sillä hänen mielestään lentävä matto on aivan liian vaarallinen menopeli hänen pikku prinsessalleen. Isän ja tyttären välit kiristyvät entisestään, kun huippusiisti vaateale osuu juuri isän pitämän velhotunnin kohdalle. Kuinka shoppailua rakastava Alex selviää kinkkisestä tilanteesta? Riittävätkö hänen sirkuttelutaitonsa, vai joutuuko hän turvautumaan taikaan, jonka olisi parasta onnistua.

Waverly Placen Velhot: Taikaa ilmassa

Voit tilata Wavelry placen velhot: taikaa ilmassa osoitteesta: kauppa.akuankka.fi

 

 

                               Elokuvat joissa Selena Gomez näyttelee:

                                             

                                                Tuhkimotarina 2

Elokuva perustuu Tuhkimo  juoneen. Mary Santiago (Selena Gomez) on Tuhkimon roolissa ja rakastuu "prinssiin" eli Joey Parkeriin (Drew Seeley). Dominique Blatt (Jane Lynch) on Maryn ilkeä äitipuoli, joka yrittää kaikin tavoin pilata Joeyn ja Maryn suhteen. Koulun naamiaistanssiaisissa Mary tanssii Joeyn, koulun suosituimman pojan kanssa, mutta naamion takia Joey ei tiedä, ketä tanssittaa. Mary on kuitenkin luvannut olla koko illan kotona siivoamassa huoltajansa huonetta, ja sen pitäisi olla putipuhdas tämän palatessa keskiyöllä. Marylle tulee kiire ja hän pudottaa mp3-soittimensa. Joey alkaa etsiä mp3-soittimen avulla unelmiensa tyttöä.

         

Tilaa Tuhkimotarina 2 osoitteesta: cdon.com

 

 

                                           Operaatio Prinsessa

 

Kun julma diktaattori kaappaa valtaansa prinsessa Rosalindan maan, on tytön pakko paeta Operaatio Prinsessan turvin. Kyseessä on salainen järjestö, joka auttaa vaarassa olevia prinsessoja. Mason, yksi järjestön agenteista, ottaa huolehtiakseen Rosalindasta ja antaa tämän muuttaa asumaan hänen ja Cartertyttärensä luokse. Jotta prinsessan henkilöllisyys pysyisi salassa, hän on olevinaan Carterin Rosie-serkku Iowasta. Mutta tavallisen teinitytön esittäminen ei käy prinsessalta ihan tuosta vain…

Disney Channelin Operaatio Prinsessa on hauska ja lämminhenkinen elokuva ystävyydestä ja sopeutumisen vaikeudesta. Pääosissa nähdään Selena Gomez (Waverly Placen velhot) ja Demi Lovato (Camp Rock). Lisämateriaali valottaa oikean prinsessan arkea ja näyttää Selenan ja Demin juttelemassa elämästään studiolla ja sen ulkopuolella. Lähde mukaan kuninkaalliseen seikkailuun ja löydä sisäinen prinsessasi

 Voit tilata  Operaatio Prinsessan osoitteesta: cdon.com  

 

                                        Waverly Placen velhot: the movie

 

Valmistaudu vuoden velhoimpaan seikkailuun, Waverly Placen velhot The Movie Extended Edition. Nyt on aika nauttia elokuvan pidennetyn version ja lisämateriaalin taiasta, joka vie katsojansa magian maailmaan. 
 
Alex (Selena Gomez) ei ole ollenkaan mielissään, kun hänet pakotetaan vastoin tahtoaan seuraamaan vanhempiaan ja veljiään lomamatkalle Karibialle. Riita äidin kanssa saa hänet lausumaan harkitsemattoman loitsun, joka aikaansaa sen, etteivät vanhemmat ole koskaan tavanneetkaan toisiaan! Taian voi kumota vain mystinen ”Haaveiden kivi”. Max jää hotellialueelle yrittämään vanhempiensa yhdistämistä, kun Alex ja Justin lähtevät etsimään taikakiveä. He joutuvat unohtamaan keskinäiset kiistansa ja yhdistämään voimansa, mutta onnistuvatko he pelastamaan perheen, ennen kuin se on myöhäistä?


 Voit tilata Waverly Placen velhot the movien osoitteesta:  www.homeenter.com

 

                               

 

©2019 Selena Gomezin fanisivut! <3 - suntuubi.com